Algemene Voorwaarden voor de Webshop van “Logo-borduren.nl”

  1. Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en bestellingen via de webshop van “Logo-borduren.nl”.

  2. Productinformatie 2.1 De Verkoper streeft ernaar om de productinformatie in de webshop zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Desondanks kunnen er kleine variaties optreden tussen de werkelijke producten en de afbeeldingen op de website.

2.2 Kleuren van geborduurde artikelen kunnen variëren afhankelijk van de instellingen van het beeldscherm en andere externe factoren. De Verkoper kan niet garanderen dat de kleuren op het beeldscherm exact overeenkomen met de werkelijke productkleuren.

  1. Bestellingen 3.1 Door een bestelling te plaatsen via de webshop gaat de koper een bindende overeenkomst aan met de Verkoper.

3.2 De Verkoper behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren, bijvoorbeeld in het geval van onvoldoende voorraad, technische problemen of verdenking van misbruik of fraude.

  1. Prijzen en Betaling 4.1 Alle prijzen in de webshop zijn vermeld in de lokale valuta en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

4.2 Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die beschikbaar zijn gesteld in de webshop. De Verkoper behoudt zich het recht voor om bepaalde betaalmethoden uit te sluiten.

4.3 Indien de koper in gebreke blijft met betaling, behoudt de Verkoper zich het recht voor om de bestelling te annuleren of verdere leveringen op te schorten.

  1. Verzending en Levering 5.1 De Verkoper zal redelijke inspanningen leveren om de bestelling binnen de aangegeven termijn te verzenden. Verwachte levertijden zijn echter slechts schattingen en kunnen variëren.

5.2 De Verkoper is niet aansprakelijk voor vertragingen of schade veroorzaakt door de vervoerder.

  1. Retourneren en Terugbetalingen 6.1 De koper heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling, de producten te retourneren zonder opgaaf van reden, met uitzondering van geborduurde artikelen.

6.2 Geretourneerde producten moeten in originele staat zijn en mogen niet gebruikt, gewassen of beschadigd zijn.

6.3 Let op: Geborduurde artikelen zijn maatwerk en kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van fabricagefouten. In geval van fabricagefouten verzoeken wij de koper om binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice en het probleem te melden.

6.4 Terugbetalingen voor goedgekeurde retourzendingen zullen worden uitgevoerd binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten, minus eventuele verzendkosten of administratiekosten die van toepassing kunnen zijn.

  1. Identiteit van de ondernemer

Naam ondernemer: Paratex Productions

Handelend onder de naam/namen: Logo-borduren.nl

Vestigingsadres: A, Einsteinweg 21 G2 2408 AP Alphen aan den Rijn Nederland

Telefoonnummer: 0172-433893

Bereikbaarheid: Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

E-mailadres: sales@logo-borduren.nl

KvK-nummer: 74504746 Btw-nummer: NL859927519B01

BANKREKENING: NL10 INGB 0007 4495 37

Chat openen
1
Scan de code
Hallo ????
Kunnen we je helpen?